Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Салон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за Салон

Хора и аз искам вече кожа бе Кажете от какви модели стават за нашите 145-ци кой др марки модели пасват .. Смисъл 156 ? 147? или др ? Ланчий , Фияти ? Вече 2 се продават от 147 за по 200 лв ... А за наще кошници мн рядко се намират .. В тая тема ще напиша още 1 въпрос значи прочетох една точно такава но нямаше нито 1 снимка и нищо неразбрах .. Как се свалят корите на вратите ??? Ако има такава тема със снимки или подробно обяснение моля ви помогнете искам да претапицирам с кожа тия мокети отстрани .. Пробвах да сваля дясната ама почти я счупих половината ;((( мн съм некадърен
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Здравей,
    Не искам,да те разубеждавам,ама ти сядал ли си върху кожа с къси гащи/естествено през лятото/
    Ако много искаш да изпиташ усещането,бих те посъветвал,да намериш тапицер.
    Дори да намериш втора употреба,не вярвам, да е нещо свясно.
    Иначе нашите "кошници" са от ГОЛФ-НИШАТА-коли за по-неплатежоспособни мераклии.
    Не се обиждай,ама това са най-евтините алфи и е нормално,да са с текстилен интериор.При това не особено качествен.
    Не знам при теб,как е ,но в София има добри тапицери.При това са гладни,така,че биха ти претапицирали салона на "промоция".

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...54&postcount=7
      Не знам обче,дали е за 145 или за 146
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
        Хора и аз искам вече кожа бе Кажете от какви модели стават за нашите 145-ци кой др марки модели пасват .. Смисъл 156 ? 147? или др ? Ланчий , Фияти ? Вече 2 се продават от 147 за по 200 лв ... А за наще кошници мн рядко се намират .. В тая тема ще напиша още 1 въпрос значи прочетох една точно такава но нямаше нито 1 снимка и нищо неразбрах .. Как се свалят корите на вратите ??? Ако има такава тема със снимки или подробно обяснение моля ви помогнете искам да претапицирам с кожа тия мокети отстрани .. Пробвах да сваля дясната ама почти я счупих половината ;((( мн съм некадърен
        от опит ще ти кажа че кожата не е точното решение. Ако си го решил твърдо, ходи на тапицер и да ти ги направи средната част на седалката с някакъв "дишащ" плат а останалото кожа. Корите на вратите са почти изцяло на щипки които се чупят ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много. Иначе като цяло кората се държи на 3 винта, колоната и малката колонка отвътре на огледалото. 2та винта на ръкохватката и един долу в средата при "джобчетата". Като сваляш пищялките внимавай защото освен винчето отвътре, от другата страна се държат само на 2 пластмасови щипчици които са доста крехки. По целия кант на кората има щипки, дърпай но не рязко и подръпвай оттук оттам да видиш къде ще поддаде (разбира се след като си махнал всички винтове). Свалял съм ги няколко пъти както и цялата пласмасария в колата за боя и претапициране и ако с нещо мога да ти помогна пиши
        По късно ако имам време ще постна снимки с какво съм направил по моята
        Поздрави и успех

Comment

Отиваш на тапицер, даваш му 1000лв прави ти къстъм салон, може би ще останеш доволен. И ако се случи до теб да спре някоя с оригинален кожен , ще те е срам от твоя и ще си кажеш защо не потърсих някой оригинален 2-ра ръка за 300-500лв.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Изработката никога няма да се доближи дори малко до оригиналния салон сигурен съм ,затова искам направо такъв .Виждал съм .... оригинален как стои харесва ми затова искам такъв .. Пък и има мн приятни цветове не е казано точно черен да е макар че интериора ми е такъв ..
            alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
            Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

От ГТВ стават предните седалки на 145 Може би трябва малко препрявяне но стават, виждал съм поне на 2 145ци.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колеги а на 146 от какъв модел би могъл да е донор на черна кожа ?
                146 1.4 tsparck `98 103

Comment

Ако не те бърка да имаш лостчета на предните седалки-от 145 (появяват се от време на време такива). На колегата abart е така 146-цата.
                  Ако си намериш от Делта 2 кожа и алкантара още по-добре.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Working...
                  X